Komme-gå tidsregistrering

Har I forskellige personalegrupper, med forskellige behov for tidsregistrering?

For nogle er det vigtigt at få noteret tiden på de rette arbejdsopgaver, for andre er det mødetid/gå-hjem tid der er det relevante og for andre igen kan det være en kombination.

Da alle virksomheder har forskellige tilgange til tidsregistrering og endda fra afdeling til afdeling eller måske endda helt ned på enkeltpersoner, har vi udviklet en meget fleksibel tilgang til komme/gå registrering.

Helt konkret har vi udviklet 3 forskellige komme/gå tids systemer som kan vælges helt ned på enkeltpersoner.

  • Ren komme/gå tid, hvor der kun skal registreres hvad tid man møder og hvad tid man går hjem og så beregnes fleks regnskabet.

  • Komme/gå tid med projektregistrering. Her skal projekt tidsregistreringen stemmer 100% overens med komme/gå tidsregistreringen

  • Komme/gå tid med projektregistrering, hvor projektregistreringen er afgørende for fleks regnskabet og komme/gå tiden benyttes som “lommeregner”

Det er muligt at benytte et stopur til start og stop på dagen og det er muligt oprette ligeså mange komme/gå tidsregistreringer på en dag, som der er behov for. Arbejder du henover midnat holder vi også styr på dette.

Med EazyProject har du et værktøj, der tilgodeser alles behov for tidsregistrering og overblik