Er det en udfordring at skifte system?

Lukket vej.jpg

Vi har gjort det nemt og enkelt at komme i gang med EazyProject, hvad end du er ny kunde eller bare har bestilt en demo af EazyProject!

I administrationsmenuen er der under menupunktet ”Integration”, mulighed for at indlæse eksisterende data fra andre systemer. Her kan du vælge at indlæse ”brugere”, ”Kunder”, ”Projekter” og ”Tidsregistreringer”.

Hvis du er i gang med at teste vores løsning, så er det bare at udlæse data fra jeres eksisterende system i csv format og efterfølgende indlæse dem i EazyProject. Så er du i gang med at teste vores løsning, med data du kan forholde dig til og samtidig giver det mulighed for at alle relevante medarbejdere har mulighed for at arbejde i EazyProject i demoperioden, med data man kan forholde sig til.

Det gør det meget nemmere at beslutte om EazyProject er løsningen for jer.

Herfra er det bare at fortsætte med EazyProject som jeres nye system. Nemt, hurtigt og smertefrit videre.

Selvfølgelig skal noget tilpasses og alle værdier kan ikke altid indlæses ved et trylleslag. Mangler du noget ifht en indlæsning, så kontakt os, det kan jo være at vi kan trylle.