Blog

Har du styr på projektøkonomien?

Detaljeret eller ej

Med det sidste nye tiltag fra EazyProject, bliver det hurtigt og nemt at få styr på økonomien på projekterne. Det vil kunne gøres lige så enkelt det ønskes. Der er et væld af opsætningsmuligheder, der gør at du kan styre dine projekter med den detaljeringsgrad du ønsker. Hvorfor gøre det svært, når det kan gøres enkelt!

For dem der vil gå ned i selv de mindste detaljer, er der også mulighed for dette. Eksterne partnere kan håndteres enten som en type eller på den enkelte leverandør.

Der er mulighed for, på en enkelt måde, at arbejde med honorarfordeling på de forskellige opgaver på projektet ifht de eksterne partnere.

Sammenspil

Samspillet med Planlægningen gør, at selv et meget komplekst projekt, som kører over længere tid og med mange opgaver, med et enkelt klik kan omdannes til budget.  Udover egne omkostninger på projektet, er det også muligt at planlægge hvornår de eksterne omkostninger  falder. Herunder også hvad der kommer af udgifter og evt også omkostninger til kørsel.

Leverandørhåndteringsmodulet, hvor leverandørfakturaerne enten kan indlæses fra et økonomisystem eller indtastes manuelt, er tænkt med ind i økonomistyringen, således at der hele tiden er hånd i hanke med de eksterne leverandører.

Forlænges projektet, kommer der nye opgaver eller nye leverandører på projektet, tages der automatisk højde for det.

Forskyder projektet sig er det muligt med få klik, at få budgettet til at afspejle den nye virkelighed.

Projekter hvor der ikke er behov for detaljeret styring, kan på en enkel måde håndteres i modulet. Så skal du kun bruge et samlet tal for hele projektet eller har du behov for detaljer pr medarbejder pr opgave pr måned, kan det lade sig gøre. Økonomien på tværs af alle projekter kan derfor nemt overskues og afvigelser kan hurtigt identificeres.

Få oprettet budgettet med få klik og uden at skulle taste en masse data!

Med vores økonomistyring distancerer EazyProject sig yderligere fra andre lignende løsninger på markedet. Ingen andre software kan tilbyde de muligheder EazyProject tilbyder. Med den løbende udvikling og de konstante forbedringer af eksisterende løsninger, bliver dagligdagen for projektledere, medarbejdere, økonomiansvarlige og direktionen hele tiden nemmere.  Samtidig opnås der et bedre og bredere overblik.

Læs også:

Hvad er 48-timers reglen?
Mestrer kunsten at afgrænse et projekt
Hvad er 11 timers reglen?