Haderslev Fjernvarme

"EazyProject gør arbejdsdagen mere effektiv."

Kundecase udfordring

Udfordring

Haderslev Fjernvarme var udfordret af, at de skulle dokumentere, hvor mange timer der blev brugt på de forskellige centraler.

Kundecase løsning

Løsning

EazyProject giver mulighed for at se, hvor belastet den enkelte medarbejder er med arbejdsopgaver.

Kundecase EazyProjects staerke side

EazyProjects stærke side

EazyProject har fra start af været en god og handlekraftig samarbejdspartner.

citat

EazyProject har fra start af
været en god og handlekraftig samarbejdspartner.

Jacob Siebers,
// Haderslev Fjernvarme

Haderslev Fjernvarme var udfordret af, at de skulle dokumentere, hvor mange timer der blev brugt på de forskellige centraler. I den forbindelse havde de også behov for at vide, hvor belastet hver enkelt medarbejder var med forskellige opgaver.

Blandt medarbejderne var der ligeledes et stort ønske om at kunne dokumentere, hvad de hver især havde af opgaver, og hvad disse krævede af tid.

Haderslev Fjernvarme har været kunde hos EazyProject siden 2013.

Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med EazyProject. De er altid hurtige til at tage "action", når vi har spørgsmål eller behov for ændringer.
Haderslev Fjernvarme
Jacob Siebers,
Haderslev-Fjernvarme

Manglende overblik

Haderslev Fjernvarme har indtil nu anvendt forskellige excel ark, men et stigende antal opgaver gjorde det umuligt at skabe overblik. Ledelsen og medarbejderne har derfor efterspurgt et system, der kan give et komplet overblik og skabe en mere effektiv planlægning.

Løsningen
Haderslev Fjernvarme valgte EazyProject til fordel for de store forkromede systemer, fordi det, ifølge Jacob Siebers, er et fleksibelt og brugervenligt system, der hurtigt giver overblik over opgaver og ressourceforbrug. Samtidig giver EazyProject mulighed for at se, hvor belastet den enkelte medarbejder er med arbejdsopgaver.

I tæt samarbejde med EazyProject fik Haderslev Fjernvarme tilpasset systemet, så det passede til deres branchespecifikke behov, fortæller Jacob Siebers.

Processen og samarbejdet med EazyProject
Haderslev Fjernvarme har været i gang siden januar 2013 og de er, ifølge Jacob Siebers, ’kommet godt fra land’. EazyProject har fra start af været en god og handlekraftig samarbejdspartner, så fra den dag vi valgte den hostede løsning, til vi havde fået undervisning og var kommet godt i gang, gik der ikke mere end et par uger.

Større fleksibilitet

Haderslev Fjernvarme forventer, at de fremover vil få et bedre overblik over, hvad der bliver brugt af tid og ressourcer på forskellige områder, og at EazyProject dermed vil bidrage til at gøre deres arbejdsdag mere effektiv.

Eazy-App
Med EazyProject-App kan teknikeren hurtigt og let få adgang til EazyProject, se hvilke opgaver der ligger, om der er kommet nye opgaver i løbet af dagen eller finde adresseoplysninger på de forbrugere, de skal servicere.

Det giver teknikerne større fleksibilitet, idet de ikke behøver at have telefonisk kontakt med kontoret, men selv kan tjekke tingene via deres smartphone.

Så snart en opgave er afsluttet, kan medarbejderen registrere tidsforbruget via EazyProject-App. Appen er let at anvende og kræver den ikke nogen form for app-opdatering, idet det foregår helt automatisk.

Jacob Siebers,
// Haderslev Fjernvarme

Download EazyProject App til Android og Iphone - helt gratis