Cryptera

"EazyProject samler alle opgaver i ét visuelt godt overblik."

Kundecase udfordring

Udfordring

Projektstyring i Microsoft Project med sideløbende tidsregistrering i Excel-ark, uden sammenhæng til ressourceplanlægningen. Ingen realtidsoverblik.

Kundecase løsning

Løsning

Tidsbehovet for det enkelte projekt og den enkelte medarbejderbelastning sammenholdt med overbliksbilledet, giver Cryptera A/S en effektiv måde at styre og håndtere projekterne på.

Kundecase EazyProjects staerke side

EazyProjects stærke side

EazyProject sikrer en effektiv planlægning og styring af vores medarbejderressourcer og skaber det fulde overblik.

citat

Tidligere styrede vi det
med regneark, men ved
hjælp af EazyProject opnår
vi mere præcis viden.

Kim Glenert,
// Cryptera

Cryptera er en af verdens førende leverandører af sikre betalingsløsninger og leverer til nogle af de største globale producenter af pengeautomater og benzinpumper. Cryptera har været kunde hos EazyProject siden 2011.

Virksomheden beskæftiger en stab på omkring 100 medarbejdere og har sine egne hardware- og softwareudviklingsafdelinger samt produktion, salg og servicering af egne produkter og løsninger.

Cryptera er et hurtigt voksende datterselskab ejet af Nets. Nets er resultatet af en fusion mellem norske BBS og Teller og danske PBS.

Nets fakta og tal:
Omsætning: DKK 5 mia.
Antal medarbejdere: 2.200

Tidsbehovet for det enkelte projekt og den enkelte medarbejderbelastning sammenholdt med overbliksbilledet, giver os en effektiv måde at styre og håndtere vores projekter på.
Kim Glenert,
Cryptera

Planlæg med integrationer

Udfordringen
Tidsmæssig projektstyring: Projektstyring i Microsoft Project med sideløbende tidsregistrering i Excel-ark, uden sammenhæng til ressourceplanlægningen. Ingen realtidsoverblik.

Tidsregistrering: Individuel tidsregistrering i Excel-ark med efterfølgende summering i yderligere et Excel-ark. Ingen realtids overblik.

Ressourcestyring: Ressourceplanlægning og efterfølgende styring manuelt i excel-ark uden realtidsoverblik.

Løsningen
Standard EazyProject lejeløsning med hovedvægt på projektstyring og dag-, uge- og langtids-planlægning i ressourcestyringen. Tidsregistrering sker via PC og mobil, og ressourceplanlægningen har mulighed for Outlook-integration.

Effektiv styring af projekter

Tidligere styrede vi det med regneark, men ved hjælp af EazyProject opnår vi mere præcis viden omkring alle vores projekter og ressourcer, både på kort og lang sigt.

Resultat
Løsningen samler alle opgaver i et visuelt godt overblik med realtids data. Tidsbehovet for det enkelte projekt og den enkelte medarbejderbelastning sammenholdt med overbliksbilledet, giver Cryptera A/S en effektiv måde at styre og håndtere projekterne på.

EazyProject sikrer en effektiv planlægning og styring af vores medarbejderressourcer og skaber det fulde overblik, både over udviklingsafdelingens samlede portefølje, men også de underliggende faggruppers totale, allokerede og ledige kapacitet – både for de projekter, der kører nu, men også for dem, der kommer i fremtiden.

Kim Glenert,
// Cryptera

Har du en udfordring? Vi har løsningen.

Ring eller send os en mail, så giver vi et godt tilbud