December 2021

Oprettelse af projekt fra skabelon via “Opret projekt”

Hidtil er oprettelse af et aktivt projekt fra en skabelon sket via Projekter >> Opret projektkopi. Nu er det muligt at gøre dette direkte via Projekter >> Opret projekt, hvor du kan vælge knappen ”Opret fra skabelon”. I den efterfølgende pop-up kan du navngive dit nye aktive projekt og vælge skabelon samt tilknytte projektrum og kunde.

Vær opmærksom på, at du skal have oprettet mindst én skabelon for at kunne anvende denne funktion. En skabelon oprettes på samme måde som et almindeligt projekt, blot skal status være “Skabelon” istedet for “Aktivt” på projektformularen.

Du kan ikke længere kan kopiere et aktivt projekt til et nyt aktivt projekt.

 

Øgede navigationsmuligheder via værktøjsbæltet

Værktøjsbæltet, som I kender fra projektrummet, er nu tilgængeligt flere steder i EazyProject.  Det vil være synligt på alle de sider, man har slået til i værktøjsbæltet i projektrummet.

Det betyder, at det bliver lettere ved at navigere direkte og hurtigt imellem disse forskellige sider, når I arbejder med jeres projektrum; ét klik og så kommer I direkte fx fra Planlægning Pro til Gantt Pro med automatisk filtrering på det pågældende projektrum. Ved Budget Pro eller EAC Budget Pro vælger man det relevante projekt via mouseover.

Ny widget til projektrum

Vi introducerer en ny widget, der viser de historiske data med forrige måneds låsning. Det er dermed muligt at se forrige måneds låste data i denne widget samtidig med, at I kan se de samlede historiske data for igangværende arbejde i en andens widget.

I kan tilvælge den nye widget til jeres projektrum i de personlige indstillinger under møtrikken i øverste højre hjørne.

 

Kontrakttype i widget “Projekter”

I projektrummets widget ”Projekter” kan I nu også se det enkelte projekts kontrakttype.