Tidsregistrering til din virksomhed

Fakturering - Flex - Fravær - Løn - Sygdom - Projekttid

Tidsregistrering til din virksomhed
Tidsregistrering til din virksomhed
logoer-tidsregistrering
logoer-tidsregistrering

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid – også via deres smartphone når de er på farten.
Testhuset firmalogo
Stine Osted,
Service Manager // TestHuset A/S
Dashboard, tidsregistrering og projektstyring

Hvad er tidsregistrering, og hvorfor er det vigtigt for din virksomhed?

Tidsregistrering er processen med at dokumentere den tid, medarbejdere bruger på forskellige arbejdsopgaver og projekter. Dette kan omfatte alt fra den daglige arbejdstid til specifikke opgaver, møder, pauser og overarbejde. Ved at anvende et system til tidsregistrering kan virksomheder opnå en række fordele, der direkte påvirker både effektivitet og rentabilitet.

tidsregistrering

Hvorfor bruge et tidsregistreringssystem?

At anvende software til tidsregistrering frem for manuelle timesedler transformerer effektiviteten og nøjagtigheden markant. Det automatiserer indsamlingen af data, hvilket reducerer menneskelige fejl og frigør værdifuld tid til primære forretningsopgaver.

Funktioner til indsigt i realtid og rapportering muliggør bedre projektstyring og beslutningstagning. Desuden forenkler det overholdelsen af arbejdslovgivningen og strømliner lønprocessen. Kort sagt er software til tidsregistrering en klog investering, der betaler sig gennem øget produktivitet, forbedret økonomistyring og højere medarbejdertilfredshed.

Tidsregistrering af medarbejdere

Få afklaret om dine ressourcer har brugt den rigtige tid på projektet og anvend de præcise data til fakturering, dokumentation og evaluering.

EazyProject er et tidsregistreringssystem med en enkel brugerflade til håndtering af timeforbrug, kørsel, udlæg, rejseudgifter og regnskab og kræver ikke en masse af medarbejdernes tid.

Brugervenlige skærmbilleder giver medarbejderen mulighed for at taste arbejdstid og se flexsaldo i realtid.

App til tidsregistrering

EazyProjects tidsregistrerings-app er en fleksibel og brugervenlig App til timeregistrering, kørsel og udlæg. Du kan vedhæfte billeder og filer, og få direkte overblik over dit timeforbrug, flex-saldo og dagsnorm.

EazyProject tidsregistrerings app indeholder et smart stopur, som gør registrering af arbejdstid hurtigt og præcist, samt automatisk synkronisere med andre værktøjer i EazyProject.

Timeregistrering hjælper dig også med at sikre, at dine medarbejdere ikke arbejder mere end det, der er angivet i 48-timers reglen og i 11 timers reglen.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Fremvisning af en funktion i Eazyproject-appen, som giver dig mulighed for at registrere ferie og fravær.

Komplet ferie- og fraværsstyring

Understøtter ny ferielov 2020

EazyProject indeholder et modul til fraværsregistrering, der er fuld integreret i resten af løsningen. Tidsregistrering af medarbejdere foregår i brugervenlige og visuelle skærmbilleder, der giver medarbejderen mulighed for at indtaste ferie og fravær hurtigt og nemt.
Udenlandske regler kan også håndteres.

  • Visuelt overblik
  • Opret egne fraværsregler (optjene/afholde)
  • Se personlig feriesaldo
  • Planlæg i forhold til helligdage
  • Overblik over ferie, fravær og ferieforespørgsler

Gør arbejdsflowet nemmere

Simpelt sagsstyringssystem

Få de vigtigste værktøjer til at styre og navigere i dine projekter, ressourcer, budgetter m.m.
Gør arbejdsflowet lettere og hurtigere, undgå tastefejl,  udtræk fleksible rapporter og Jeres mål.

Komme-gå tid

Brug EazyProject som stopur

EazyProject komme-gå funktion registrerer automatisk tiden mellem start og stop, og fører de registrerede data direkte ind i systemet.
Beregn flex på baggrund af komme-gå eller benyt stopuret.

Med arbejdsopgaverne synligt vist på mobilen, bliver der taget affære på tingene med det samme, fordi EazyProject kobler opgaver effektivt sammen med de medarbejdere, der er til rådighed.
Domea logo
Per Ask Sørensen,
Ejendomsfunktionær // Domea Solrød

Dashboard

Et visuelt informationsværktøj

I EazyProject dashboard’et kan du se dine tidsregistreringer i en overskuelig grafisk visning. Via cirkel- og søjlediagrammer får du det fulde overblik og kan hurtigt gennemgå alt data.

De forskellige widgets giver dig adgang til data lige fra planlægning, budgetter, fakturering og Gantt til dine personlige ferie- og fraværssaldi.

Udlæg og kørsel

Tilknyt både billeder og bilag

Et udlæg kan være diæter, overarbejde, billetter, diverse udgifter eller materialer.

  • Nem og hurtig håndtering af udlæg og bilag
  • Tag billeder med din smartphone og tilknyt nemt til udlæg
  • Rejseafregning og bilag “bogføres” nemt på projekter
  • Indtast via computer, tablet eller mobil

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Integrationer

Undgå fejl- og dobbeltindtastning

EazyProject indeholder mange populære standard-integrationer, der nemt kan udveksle data med tidsregistrering.

Du kan nemt sende tidsregistreringsdata til dit regnskabs- eller lønsystem – det spare tid og du undgå fejlindtastning.

Du kan også sende tidsregistreringer direkte til en faktura i EazyProject finans, hvis du ønsker at udfakturere dit timeforbrug. Timer kan også sendes til dit regnskabssystem, hvis fakturering foregår der.

Overtid og afspadsering

Altid en opdateret flex-saldo

Overtid kan hurtigt registreres i EazyProject’s ugeseddel og oplysningerne kan eksempelvis bruges til udbetaling af løn via et lønsystem.

Flex og afspadsering

Flex-styring kan nemt sættes op pr. medarbejder og EazyProject understøtter både lange og korte arbejdsdage, skiftende normtider fra eksempelvis 37 til 30 timers arbejdsuge og meget mere.

Normtider pr. medarbejder er desuden integreret direkte i EazyProject planlægning, der tager højde for medarbejdernes forskellige arbejdstider.

Hvad er tidsregistrering? 

Tidsregistrering er opgørelsen af medarbejderes arbejdstid til løn og projektstyring. Det bruges til at spore timer brugt på specifikke opgaver eller projekter.

Hvorfor bruge software til tidsregistrering? 

Software til tidsregistrering automatiserer indsamlingen af data om arbejdstid, hvilket øger nøjagtigheden og reducerer tidsforbruget på manuel indtastning. Det hjælper også med at optimere ressourceallokering og fakturering.

Kan tidsregistrering øge produktiviteten? 

Ja, tidsregistrering kan øge produktiviteten ved at give indsigt i, hvordan tid bruges og identificere områder til forbedring. Det kan også motivere medarbejdere til mere målrettet arbejde.

Er der lovkrav til tidsregistrering?

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Fungerer Eazyprojects tidsregistrering på mobil?

Ja, vores tidsregistrering fungerer på mobil via vores brugervenlige app. 

Er tidsregistrering via Eazyproject gratis?

Ja, man kan prøve EazyProjects tidsregistreringssystem gratis i 14 dage.