Oktober 2022

Valuta på kunden

Når I vælger valuta på kunden, slår den nu også igennem på fakturaer. Hvis I benytter projektvaluta, vil det være projektvalutaen, der styrer.

 

Momsfri udlandskunder

Når I sætter flueben ved “Udlandskunde” på kunden, bliver momsen automatisk sat til 0% på fakturaer.

 

 

Mulighed for logge ind via OpenID Connect udbyder (tilkøbsydelse)

Med denne release får I mulighed for automatisk login via en OpenID Connect udsteder. Dette inkluderer muligheden for Single Sign-on.

Ovenstående kræver, at en administrator hos jer sætter jeres EazyProject løsning op med jeres OpenID udsteder, fx Azure AD. Det gør administratoren via Administration >> Markedsplads >> OpenID.

I finder et eksempel på den tekniske opsætning til en OpenID Connect udsteder (Azure) på vores hjemmeside.

Opsætning til OpenID Connect udsteder er en tilkøbsydelse, og I bedes kontakte EazyProject, hvis I ønsker denne.

 

Ny planlægningswidget

Vi introducerer nu en ny widget på dashboardet, der viser den enkelte medarbejders planlægninger pr. uge i en kalendervisning. Det er både planlægninger foretaget via menupunktet Kalender og via Planlægning. Farverne følger den enkelte planlægnings farve, der valgt i hvv. kalenderen eller medarbejdervisningen i Planlægning.

Hvis I ønsker at gøre det muligt for den enkelte medarbejder at tilvælge den nye planlægningswidget på dashboardet, skal en administrator først gøre den tilgængelig for den enkelte rolle. Gå til Administration >> Roller >> Roller og klik på blyanten ud for den rolle, I ønsker at redigere. Under fanen ”Widgets” skal I sætte flueben ved ”Planlagt kalender”.

Alle brugere med den pågældende rolle vil herefter kunne slå planlægningswidgetten til på deres respektive dashboards. Det gør de under tandhjulet i øverste højre hjørne på dashboardet.