Budgettering

Honorarfordeling

For fastpris projekter, hvor du ønsker et overblik over fordelingen af honoraret, kan du tilgå funktionen honorarfordeling.

Du kan tilgå funktionen via:

Finans > Honorarfordeling

Her kommer du til en oversigt over de forskellige projekter, som du har oprettet honorarsummer på.

Hvis du ønsker at oprette en honorarfordeling for et nyt projekt, skal du vælge dette projekt, i drop-down menuen under projekt.

Her får du en visning af det valgte projekt og de opgaver der skal udføres.

I toppen kan du under honorarsum indtaste det afstemte honorar, herefter kan du fordele dette ud på opgaverne, samt tilføje leverandørtyper og udgifterne til disse.

Honoraret kan fordeles i procent eller DKK, dette vælger du i toppen under indtastningsvisning.

Genveje

Når du har oprettet dit honorar, kan du med fordel tilgå Budget Pro, for at færdiggøre dit budget. Du kan tilgå Budget Pro, ved at trykke på genveje til højre for indtastningvisningen.

Du kan også tilgå Budget Pro via:

Finans > Budget Pro