Fakturering

Faktureringsindstillinger

Før I opretter jeres første faktura i EazyProject, skal I udfylde de generelle informationer, der skal anvendes på jeres fakturaer. Det gør I under

Under Administration > Finans > Faktureringsindstillinger

Her har I bl.a. mulighed for at sætte en standard betalingsfrist, som vil blive sat ind på alle fakturaer, medmindre der er sat en anden betalingsfrist på kunden.

Der er også mulighed for at indstille, hvordan jeres registreringer på varelinjer som udgangspunkt skal vises for fastpris projekter og for projekter på medgået tid. Det er det, vi kalder gruppering af varelinjer. Gruppering af varelinjer kan opsættes her, på kunden, på projektet og på den enkelte faktura.

Under Juridisk enhed skal I udfylde de informationer om virksomheden, der skal fremgå af jeres fakturaer.  Derudover kan I vælge at tilføje forskellige tekster og indstillinger, der vil blive anvendt på fakturaen som standard.

Hvis I er flere juridiske enheder, der deler jeres EazyProject løsning, skal I udfylde informationerne for hver juridisk enhed.

Når du klikker på blyanten ud for den juridiske enhed, der ligger som standard i systemet, har du mulighed for at indtaste forskellige informationer.

Under ”Juridisk enhed” kan du indtaste virksomhedens navn, CVR-nummer og EAN samt forskellige kontaktinformationer. I kan også vælge, hvilken skabelon der skal anvendes som standard, og hvad det næste fakturanummer skal være.

Under “E-faktura” udfylder I jeres betalingsinformationer for den eller de valutaer, I afregner i. Hvis jeres valuta mangler i listen, skal I først tilføje den under Administration > Finans > Valuta.

Under “Sidefod” kan I skrive den tekst, I vil have sat ind i sidefoden på hver faktura – på dansk og/eller andre sprog. Sidefoden følger det sprog, der er sat eller vælges på den enkelte faktura.

Under “Faktura e-mails” har I mulighed for at indtaste en CC eller BCC mailadresse, der vil komme på alle de fakturamails, der bliver sendt fra EazyProject. Fx hvis I altid gerne vil have sendt en kopi af mailen til en intern bogholderi inbox. Derudover kan I tilføje standard tekster til emnefelterne på henholdsvis fakturaer og kreditnotaer samt til brødteksten – på op til fem sprog. Det vil altid være muligt at ændre i denne tekst på den enkelte faktura.

Læs også:

Den nye lov om tidsregistrering
Ingen tidsregistrering? Her er konsekvenserne
Hvad er 11 timers reglen?