Projektstyring

Kopier et aktivt projekt eller en projektskabelon

Hvis mange af jeres projekter ligner hinanden, fx typisk har de samme opgaver, kan I med fordel oprette en projektskabelon, som I løbende kan kopiere til nye, aktive projekter. Det vil gøre jeres projektoprettelser hurtigere og nemmere.

I kan også kopiere et aktivt projekt ved at skifte projektstatus fra Aktiv til Skabelon og derefter kopiere det som beskrevet nedenfor.

Sådan opretter du en projektskabelon

Gå til Projekter >> Opret projekt for at oprette en projektskabelon.

Giv projektskabelonen et navn; udfyld de stamdata og opret opgaver, som I ønsker skal kunne kopieres til et nyt aktivt projekt. Det er også muligt at tilføje Projektteam og Bemanding til skabelonen, hvis det typisk er de samme medarbejdere, der skal arbejde og registrere tid på opgaverne.

Den eneste forskel ved at oprette en projektskabelon i forhold til et almindeligt aktivt projekt er feltet ”Projektstatus”. Her skal status stå til Skabelon.

Det betyder også, at hvis du har et almindeligt aktivt projekt, som du ønsker at kunne kopiere, skal du blot ændre projektets status fra Aktiv til Skabelon.

Klik på ”Gem/opdater”, når skabelonen er som ønsket.

Sådan kopierer du en projektskabelon

Gå til Projekter >> Opret projekt

Når I har én eller flere skabeloner oprettet i jeres EazyProject løsning, vil knappen ”Opret fra skabelon” være synlig øverst i projektformularen. Klik på denne knap.

I det vindue, der åbner, udfylder I det nye projekts navn, kunden og evt. projektrum (hvis I bruger det). Vælg også, hvilken skabelon I ønsker at kopiere. Klik på ”Opret projekt”.

Det nye aktive projekt er nu oprettet ud fra den ønskede skabelon. Tilpas de relevante data og bemand projektet som ønsket.

Læs også:

Den nye lov om tidsregistrering
Ingen tidsregistrering? Her er konsekvenserne
Hvad er 11 timers reglen?