Rapporter

Statusrapport

Du kan anvende statusrapporten i din projektopfølgning, når I arbejder med projektrum og samtidig låser perioder i Udvidet Igangværende Arbejde. For at få det fulde udbytte af rapporten skal I desuden arbejde med Salg/Drift på opgaver; kontakt venligst vores support, hvis I ønsker at få denne feature slået til i jeres løsning.

I rapporten kan du trække data for en enkelt historisk periode eller sammenligne to historiske perioder for at se, hvordan de forskellige data og nøgletal har udviklet sig. Du kan desuden vælge, om du vil se data for alle driftsopgaver, alle salgsopgaver eller totalen for de to opgavetyper.

Når du har valgt filtre og kolonner, klikker du på ”Generer rapport” for få din ønskede rapport. Hvis du gerne vil gemme opsætningen, kan du klikke på ”Opret” i øverste højre hjørne; så vil du kunne finde rapporten under ”Gemte rapporter”, næste gang du ønsker at trække en rapport med samme opsætning.

Via statusrapportens overblik kan I hurtigt vurdere, om projektet fortsat kører efter planen, eller om der er udsving, der giver anledning til bekymring og yderligere dyberegående opfølgning – fx i forhold til EAC lønomkostninger, DB faktor eller den gennemsnitlige timepris.

Læs også:

Den nye lov om tidsregistrering
Ingen tidsregistrering? Her er konsekvenserne
Hvad er 11 timers reglen?