AKQA

"Mulighed for dataudveksling med andre systemer."

Kundecase udfordring

Udfordring

Vi havde brug for en nemmere og hurtigere måde at registrere tid på.

Kundecase løsning

Løsning

EazyProject giver et bedre overblik, end hvad vi hidtil har arbejdet med.

Kundecase EazyProjects staerke side

EazyProjects stærke side

EazyProject er både tidsbesparende og eliminerer tastefejl.

citat

EazyProject tilbyder forskellige rapporter og udtræksmuligheder, der giver et bedre overblik.

Niels Pedersen,
Administrationschef //AKQA

AKQA blev grundlagt i 1995 og er i dag et af Danmarks største digitale bureauer. De leverer analyse, strategi og koncepter samt design, udvikling og implementering af digitale og mobile løsninger.

AKQA har været kunde hos EazyProject siden 2011.

 

Hver medarbejder bruger en halv time mindre om ugen på tidsregistrering i EazyProject, sammenlignet med det system vi havde før.
AKQA
Niels Pedersen,
Administrationschef //AKQA

Tidsregistrering er uundværligt

Hos AKQA har man altid brugt tidsregistrering, for at dokumentere opgavernes omfang og samtidig sikre, at kunderne bliver faktureret korrekt.

Simpelt og tidsbesparende
Gennem årene har AKQA arbejdet med flere forskellige tidsregistreringsværktøjer men skiftede i begyndelsen af 2011 til EazyProject – et skift de ikke har fortrudt.

”Vi skiftede til EazyProject for at få en nemmere og hurtigere måde at registrere tid på, og det har vi fået. Jeg vil tro, at hver medarbejder bruger en halv time mindre om ugen på tidsregistrering i EazyProject, sammenlignet med det system vi havde før.”

Relevante rapporter skaber overblik

På baggrund af de tidsregistreringer man foretager i EazyProject, kan ledere og medarbejdere lave udtræk på projekter og sammensætte rapporter, der matcher den enkeltes behov for information.

”Vores projektledere oplever, at det er blevet meget nemmere at følge med i deres projekter. EazyProject tilbyder forskellige rapporter og udtræksmuligheder, der giver et bedre overblik, end hvad vi hidtil har arbejdet med. Derudover sammensætter vi også rapporter, der understøtter de overordnede forretningsgange fra et projekt starter til det afsluttes og faktureres”.

Integration til løn- og økonomisystemer
EazyProject giver mulighed for dataudveksling med andre systemer, herunder løn- og økonomisystemer. AKQA  har på den måde fået automatiseret processen for fraværsregistrering.

Førhen tastede man medarbejdernes fravær manuelt ind i lønsystemet, nu hentes oplysningerne i EazyProject og indlæses direkte i Lessor. Det er tidsbesparende og eliminerer tastefejl.

Niels Pedersen,
Administrationschef // AKQA

Vi er her for dig og din virksomhed.

Book en online præsentation i dag