Sagsstyringssystem

Sagsstyring online - Nemt og brugervenligt

Eazyproject-appens sagsstyringsfunktion.
Eazyproject-appens sagsstyringsfunktion.
sagsstyringssystem-logoer
sagsstyringssystem-logoer

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Hvad bruges et sagsstyringssystem til?

Et sagsstyringssystem er et værktøj, der hjælper enkeltpersoner og teams med at organisere, spore, fastsætte tidsfrister, tildele opgaver til teammedlemmer og meget mere. Et sagsstyringssystem kan bruges til at administrere opgaver på individuelt, team- eller organisatorisk niveau, afhængigt af brugerens behov.  Det kan hjælpe enkeltpersoner og teams med at holde styr på deres arbejde ved at levere et centralt lager for opgavesporing, opgavetildelinger, opgaveopdateringer og sporing af opgavernes afslutning.

Sagsstyring online

Hvad er fordelene ved at bruge en software til sagsstyring?

Sagsstyringssoftware giver mulighed for synlighed, organisering og opgavesporing. Ved at bruge software til sagsstyring kan teams holde styr på opgaver i realtid og sikre, at projekterne bliver afsluttet til tiden. Dette eliminerer behovet for flere regneark eller manuel opgavesporing.

Fordelene ved online sagsstyring omfatter bl.a:

 • Øget effektivitet: software til sagsstyring strømliner opgavesporing, opgavetildelinger og sporing af opgavens afslutning for teams og enkeltpersoner
 • Forbedret samarbejde: sagsstyringssystemer giver et centralt lager for opgavedelegering, opgaveopdateringer og sporing af opgavens afslutning, hvilket resulterer i et forbedret samarbejde i teamet
 • Forbedret tidsstyring: sagsstyringssystemer hjælper med at holde styr på tidsfrister for opgaver, indstille påmindelser og give overblik over arbejdsbyrden
 • Bedre synlighed af opgaver: sagsstyringssystemer giver bedre synlighed af opgaver, så teams kan prioritere opgaver og ressourcer mere effektivt

Online sagsstyringssystem kan hjælpe dig og dit team med at holde dig og dit team organiseret og bevare overblikket over jeres arbejde. Ved at bruge sagsstyringssystemer sikres også et fuldt overblik over sagen – alle er klar over opgavernes fremdrift og opgavens afslutning. Det gør det nemmere at tildele opgaver, fastsætte frister og spore opdateringer af opgaver.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Visuelt og brugervenligt

Timesagsstyringssystem

Markedets bedste og mest tidssvarende løsning til sagsstyring med tidsregistrering, planlægning, projektøkonomi, beregning af igangværende, fakturering, standard-integrationer m.m. i én samlet løsning

Vi har udviklet software til webbaseret timesagsstyring siden 2002.

Et nemt og intuitivt arbejdsflow giver en sund og stærk virksomhed, hvor fakturering, overblik og brugervenlighed skaber værdi.

Undgå dobbeltarbejde - Brug vores sagsstyringssystem

Brug de rigtige værktøjer

Digital timeregistrering og sagsstyring sikrer overblik og effektiv administration og fakturering.

Vi har fokus på, at medarbejdere, projektledere, økonomichefen og partnere altid har de værktøjer ved hånden, som de har behov for.

Vi sikrer, at det er let at bruge EazyProject, og at du og din virksomhed opnår størst mulig værdi af løsningen.

Dashboard, tidsregistrering og projektstyring

Alt data og information

Samlet i ét Dashboard

EazyProject Dashboard er den mest effektive måde at holde øje og styr på bl.a. rapporter, tid, budget m.m. på én gang. Via forskellige Widgets og Features får adgang til alle Eazyprojects løsninger og data.

Fakturering online og med få klik

Nem hurtig fakturering af sager

Registrer dine timer, opret en faktura og send den til kunden. EazyProject tilbyder et hurtigt og nemt faktureringssystem, der overfører de vigtigste indtastede data fra systemet.

Overblik over virksomhedens fakturaer og betalingsstatus samt rapportering af omsætning i brugervenlige grafer i realtid, udgør en del af EazyProject Finans.

Altid 100% korrekte fakturaer

Komplet faktureringsgrundlag

 • Automatisk fakturering af tid og kørsel
 • Automatisk fakturering af udlæg og materialeforbrug
 • Fakturaudlæg, fakturakladde, e-mail faktura m.m.
 • Projektfakturering med projektvaluta
 • Multiselskab understøttelse
 • Nem dataeksport af fakturaer til økonomisystem
 • Betalingsrater – fast eller medgået tid
Eazyproject app visuel projektplan.

Hurtig og nem planlægning

Time sagsstyring til projektlederen

Som projektleder kan du med ganske få elementer skabe et overblik over din sag. EazyProject giver dig værktøjerne og fuld kontrol over sagsøkonomien og medarbejderplanlægningen.

Planlæg med time/sags styring
Sagsplanlægningen sikrer
, at du let kan planlægge arbejdsbelastningen og med det samme se konsekvensen på DB-faktoren. Den estimerede faktor måles hele tiden op mod ambitionsfaktoren.

Forsinkes projektet eller bruges der flere timer end budgetteret, ses konsekvensen ligeledes med det samme. Se desuden straks konsekvensen, når du bemander med forskellige medarbejdere.

Til partneren og økonomichefen

Overblik over ferie, fravær og flexsaldo

Heatmap-planlægningsfunktion i Eazyproject.
Heatmap-planlægningsfunktion i Eazyproject.

Sagens status og økonomi

Baseret på informationer fra medarbejdere og projektledere, får du som partner eller finansiel leder, regelmæssigt et klart og opdateret billede af sagens status og økonomi.

Hvordan skrider de forskellige typer sager frem og hvilke af dem tjener vi penge på?
Hvilket trin er de enkelte sager på og hvordan ser de enkelte sagsfaktorer ud?
Hvilken værdi har arbejdet fremskaffet indtil nu?
Hvornår har vi tid til at tage flere sager ind og hvor mange nye medarbejdere skal ansættes?

Ferier, fravær og flexkonti

EazyProject integrere med de mest anvendte finans- økonomi og løn-systemer. Du har bl.a. mulighed for at designe flere fakturaskabeloner og arbejde med forskellige faktureringsfirmaer i samme løsning. Opret e-fakturaer i og send hurtigt til din kunde.

Prøv alle features til sags- og timestyring

Eazyprojects sagsstyringssystem sikrer et fuldt overblik over sagen

sagsstyring og timeregistrering
sagsstyring og timeregistrering

Effektiv sagsstyring med Eazyproject

Eazyprojects kraftfulde sagsstyringssystem kan hjælpe virksomheder med at få kontrol over deres opgaver. Med brugervenlige filtre og dashboards kan virksomheder få et fuldt overblik over deres sager på ét sted. Brugerne kan se alle opgaver og delopgaver, der er knyttet til en sag eller et projekt, i en enkelt visning, hvilket kan hjælpe dem med at få en bedre forståelse af arbejdets omfang og identificere eventuelle flaskehalse eller forsinkelser.

Systemet giver også brugerne mulighed for hurtigt at tildele opgaver til medlemmer af deres team og endda fastsætte frister for færdiggørelse. Når det kombineres med realtidsopdateringer om fremskridt, har tilsynsførende mulighed for at skabe overblik, og følge med i hele processen på ethvert tidspunkt, hvilket gør det nemt at være på forkant med problemer og sikre, at projekterne bliver afsluttet til tiden.

Få det fulde overblik

Eazyproject tilbyder også samarbejdsværktøjer, såsom messaging og fildeling, som kan hjælpe teams med at kommunikere og arbejde mere effektivt sammen. Det omfatter også rapporterings- og analysefunktioner, som kan hjælpe ledere og teamledere med at følge deres teams præstationer og identificere områder, der kan forbedres.

Eazyproject giver virksomheder frihed til at håndtere flere opgaver samtidig uden at ofre effektivitet eller nøjagtighed i processen. Med EazyProjects sagsstyringssystem kan du gøre opgaveadministration nemmere end nogensinde før. Prøv det i dag og se forskellen!

Eazyproject mobilapp til tidsregistrering.

Medarbejderen

Registrerer tid på mobilen

Som medarbejder skal det være nemt at kunne registrere tid, planlægge ferie og afspadsering og have det fulde overblik over egne opgaver.

Via mobil eller webside har du adgang til alle informationer og med få klik kan du registrere din tid, kørsel i egen bil eller udlæg for virksomheden. Du har også mulighed for at tage et billede af din kvittering og tilføje det til dit udlæg.

Som medarbejder kan du løbende følge de allokerede timer på dine opgaver og holde dem op imod dit faktiske forbrug.

Med EazyProject har du hele tiden et samlet overblik over de ting der er relevante for dig:

 • Hvad er min flexsaldo på en given dato?
 • Hvad er saldoen på de forskellige fraværstyper som f.eks ferie, hvad har jeg forbrugt, hvad har jeg planlagt eller hvad har jeg tilbage?
 • Hvad har jeg haft af udlæg?
 • Hvad har jeg haft af kørsel i egen bil?
 • Hvad har jeg registreret af tid i en given uge på de forskellige projekter og sager?
 • Hvor mange timer har jeg tilbage på en sag, før budgettet er brugt?

Honorarfordeling

Styring og overblik

Arbejder du med større sager, hvor der er behov for at kunne fordele et honorar mellem forskellige interessenter og kunne fordele det ud over faserne?

Så vil honorarfordeling nemt kunne give dig et overblik og en styring af honoraret. Der er naturligvis også mulighed for at arbejde med en risikopulje ift. honoraret.

Det er muligt at vælge mellem indtastning i enten procentvis fordeling eller fordeling i en valgt valuta.

Benyttes honorarfordelingen, ligger denne også til grund for budgetplanlægningen i Budget Pro

Budget Pro

Sagsstyring har aldrig været nemmere

Der kan planlægges på et overordnet niveau med både kost og salgspriser og hvis du ønsker at komme helt ned på medarbejderniveau, er det også muligt.

Budgetplanlægningen er baseret på det oprettede projekt, varighed og opgaver – det er derfor meget nemt at gå til. Det er også muligt at vælge oplysninger/detaljeniveau til og fra, så du kun skal beskæftige dig med det, som er relevant.

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Create rules through Eazyproject's app with easy rule setup.

Work Smarter

System- og beskedregler

Ved hjælp af EazyProjects system- og beskedregler bliver det nemt for jer at automatisere virksomhedens interne arbejdsgange.

Definer hvornår og hvilke regler der skal opsættes, samt hvilken information der skal videregives.

Automatisk opsætning af:

Læs mere om regler

Mere end 10.000 brugere i Danmark tager ikke fejl

Book en gratis online præsentation af EazyProject