Fremtidens løsning for arkitekter

Online planlægning, sagsøkonomi, tidsregistrering, fraværsstyring og fakturering

sagsstyring-arkitekter
sagsstyring-arkitekter

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

arkitekter-logoer
arkitekter-logoer

Arkitektens arbejdsflow

Arkitektbranchen har fået vokseværk. Nye projekter og opgaver skal bemandes, registreres og faktureres, og jo mindre tid du skal bruge på det administrative arbejde, jo mere tid har du til de enkelte opgaver.

En nemmere og struktureret hverdag

Arbejdsflowet i hverdagen skal være nemt, intuitivt og skabe vækst. Derfor har vi udviklet en sagsstyringsløsning tilpasset hele arkitektbranchen, der giver et komplet overblik for medarbejderen, administratoren og ledelsen.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Planlæg dine projekter

 

Budgetter og EAC

Følg dit budget

 

Registrer din tid

 

Dashboard i EazyProject

Få detaljeret information

 

Eazyproject app visuel projektplan.

Undgå flaskehalse

Nå dine deadlines

Med Planlægningsværktøjet har du mulighed for at planlægge alle dine projekter helt overordnet eller ned til mindste detalje. Du kan planlægge på månedsbasis eller op til tre år frem, imens du bevarer overblikket over dine ressourcer, medarbejdere, budgetter og deadlines.

Via Heatmap afkoder systemet automatisk om dine medarbejdere er belastet, samt hvilke omkostninger det har. På den måde undgår du flaskehalse og overbebyrdede medarbejdere i teamet.

Læs mere om planlægningsværktøjet
Ingen tvivl om at EazyProject er fremtidens løsning for arkitekter. Der kommer hele tiden nye muligheder, der gør vores hverdag lettere og EazyProject inddrager os meget i nyudviklingen og den løbende forbedring.
COBE Kristian Hollmann
Kristian Hollmann,
Finance Director // COBE

Hurtig og simpel fakturering

Overblik over planlagte budgetter

Budget Pro Eazyproject
Budget Pro Eazyproject

Opret, planlæg og følg dit budget

I budgetværktøjet har du hele tiden det fulde overblik. Det er både nemt og hurtig at planlægge dit budget, og de forskellige funktioner og visninger gør, at du får det relevante data og oplysninger på hvert projekt og opgave.

EAC Budget

Når du har oprettet og planlagt dit budget på dine projekter, opgaver og bemanding, kan du via EAC Budget løbende følge det planlagte budget og hurtigt tilføje ændringer. 

Simpelt faktureringssystem

EazyProject tilbyder et brugervenligt og simpelt faktureringssystem, hvor du bl.a. kan oprette en faktura på baggrund af et tilbud, en ordre eller en faktura skabelon, som du herefter kan sende til dine kunder.

Tilbud og ordre

Med et enkelt klik lukkes og kopieres tilbuddet eller ordren til en ny faktura, så tilbuddets indhold ikke skal tastes igen. Dette sparer tid og minimerer fejlindtastning.

Alt det du har brug for, for at drive en tegnestue - samlet ét sted.
Morten Bülow
Architect, CEO // MAA
Visuelt Ferie og fravaersmodul nemt

Få et samlet overblik

Følg dit ferieforbrug

I EazyProjects brugervenlige fraværssystem har hver medarbejder mulighed for at følge sit eget timeforbrug, flex-saldo, ferieforbrug og feriedage.

Som leder får du et samlet overblik over dine medarbejderes ferie, fravær og feriegodtgørelse. Udtræk en rapport og se dine medarbejders totale antal feriedage, ferie afholdt i timer/dage m.m.

Læs om feriestyring

Timeregistrer dine projekter

Udtræk præcis data og dokumentation

Tidsregistrering Timeseddel-funktioner i Eazyproject.

Send præcise faktura

Registrer i timesedlen

Når du registrerer tid på dine projekter og opgaver, kan du hurtigt afkode om du tjener penge. Du kan direkte følge dine budgetter og deadlines, samt se om dit team og projekter er på rette spor.

Via tidsregistreringer ved du nøjagtig hvor lang tid, du har brugt på hver enkelt opgave og på den måde sende en præcis faktura ud til din kunde. I forlængelse med dette tilbyder EazyProject viderefakturering, rapportering og dokumentation, samt en simpel integration til selve faktureringen.

Hurtig synkronisering

App til EazyProject

EazyProject App til tidsregistrering er designet så du nemt og hurtigt kan registrere din tid, kørsel og udlæg, når du er på farten. Få overblik over dit timeforbrug, flex-saldo og dagsnorm.

App’en gemmer dine tidsregistreringer i mobiltelefonen og synkroniserer med din EazyProject løsning, så snart der er datadækning eller når du selv ønsker at synkronisere.

Stor Timerapport i EazyProject

Tilpasset din rolle

Skræddersyede rapporter

Rapporterne i Eazyproject bliver genereret ud fra dine indtastede data i systemet og indeholder alle oplysninger om tidsregistrering, ressourcer, økonomi, forbrug af tid, udlæg, kørsel m.m.

Om du er medarbejder, projektleder eller er en del af ledelsen, har du mulighed for at udtrække en lang række fleksible og lynhurtige skræddersyede rapporter, der er tilpasset din rolle.

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Dashboard, tidsregistrering og projektstyring

Ned til mindste detalje

Visuel information

Få et visuelt overblik over bl.a. dine rapporter, tid, budgetter m.m. på én gang. Gå i dybden på dit data og hold øje med alle informationer lige fra planlægning, budgetter, fakturering og Gantt til dine personlige ferie- og fraværssaldi.

Læs om Dashboardet

Book en gratis præsentation af EazyProject

Har du brug for et online sagsstyringssystem?