Tidsregistrering

Automatisk udfyldelse af ugesedlen

Hvis I planlægger jeres ressourcer i Planlægning, er det muligt at udfylde medarbejderens ugeseddel med den planlagte tid.

I slår featuren med automatisk udfyldelse af ugesedlen til under Administration >> Diverse >> Systemopsætning.

Når featuren er slået til, kan den enkelte bruger under sine personlige indstillinger i ugesedlen vælge ”Vis knap til forudfyldning af ugeseddel”. Når den er valgt, kommer der en ekstra knap øverst til højre i ugesedlen (lyn-ikon med et A). Når medarbejderen klikker på den, vil den planlagte tid bliver udfyldt automatisk. Disse registreringer vil stå med røde tal, og i kommentarfeltet vil det fremgå, at registreringen er automatisk indsat fra Planlægning.

Hvis den faktisk arbejdede tid afviger fra den planlagte/udfyldte, kan registreringerne rettes til manuelt. Manuelt tilrettede tal vil være blå. Den oprindelige automatisk indsatte kommentar skal også slettes eller tilrettes manuelt.

Bemærk: Hvis I ønsker at bruge featuren, kan I planlægge medarbejdernes tid med typerne Budget i alt fordel pr. dag, % af normtid pr. dag samt Timer pr. dag. Planlægningstypen Budgetperiode fungerer ikke med automatisk udfyldelse af ugesedlen.