Ressourcestyring

Prøv Eazyprojects brugervenlige ressourcestyringssystem!

Ressourcestyring og Planlaegning
Ressourcestyring og Planlaegning
Projektstyringsværktøj cloud-løsning.
Projektstyringsværktøj cloud-løsning.

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Det er utroligt nemt at gå ind i EazyProject og få overblik over opgaver, ressourcer, utilisation, ferie, udlæg, kørsel og fakturering.
AKQA
Niels Pedersen,
Administrationschef, AKQA

Flere og flere virksomheder investerer i brugen af software til ressourcestyring og skifter fra den gammeldags måde at styre deres ressourcer på ved hjælp af regneark. Men hvorfor bliver virksomhederne mere og mere interesserede i at investere i en ressourcestyringssoftware?

Gantt pro projektstyring eazyproject

Hvad er ressourcestyring?

Ressourcestyring kan hjælpe virksomheder med at maksimere deres effektivitet ved at sikre, at alle ressourcer bliver udnyttet optimalt. Det giver din virksomhed et fuldt overblik over virksomheden og konsulenternes kapacitet, som gør det muligt for dig at allokere dine konsulenter til projekter baseret på deres færdigheder og tilgængelige tid. Dette er med til at reducere spild og øge overskuddet, samtidig med at kundetilfredsheden forbedres.

Det er også med til at forbedre samarbejdet i teamet ved at give indsigt i realtid i, hvem der arbejder på hvad. Men vigtigst af alt kan ressourcestyring hjælpe en virksomhed med at forblive konkurrencedygtig på dagens marked ved at sikre, at konsulenternes tid fordeles fornuftigt.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Eazyproject app-funktion til planlægning af medarbejderdage

Hvorfor er ressourcestyring vigtig?

Ressourcestyring er vigtig for virksomheder, fordi det sikrer, at de rigtige personer arbejder på de rigtige projekter på det rigtige tidspunkt. Dette øger igen produktiviteten og effektiviteten, hvilket fører til besparelser for virksomheden.

Uden den rette brug af software eller system til ressourcestyring kan mange virksomheder imidlertid opleve, at de ikke er i stand til at styre deres ressourcer korrekt, hvilket kan føre til lavere produktivitetsniveauer og højere omkostninger til driften. For at undgå denne faldgrube er det vigtigt for virksomheder at drage fordel af ressourcestyring software, så de kan høste de mange fordele, som den tilbyder, herunder forbedret organisation, bedre beslutningsmuligheder og mere effektiv udnyttelse af ressourcerne.

Kanban tavle oversigt projektstyring

Hvad er fordelene ved ressourcestyring?

Den vigtigste fordel ved effektiv ressourcestyring er, at den giver dig mulighed for at øge antallet af fakturerbare timer ved effektivt at tildele dine konsulenter til at udfylde huller i andre projekter, hvor der er brug for flere ressourcer.

 

Bedre projektplanlægning og skemalægning resulterer naturligvis i:

 

 • Øget effektivitet i brugen af ressourcerne
 • Øget produktivitet
 • Besparelser på omkostningerne
 • Strømlinet projektstyring
 • Identificering af flaskehalse i forbindelse med ressourcer

 

Desuden kan virksomheder, der forvalter ressourcerne effektivt, være mere fleksible og reagere bedre på ændrede markedsforhold eller kundekrav.

 

Med Eazyprojects ressourcestyring software kan du se, hvad konsulenterne laver og hvornår, og du kan desuden se, hvornår de har ledig kapacitet, som kan allokeres til andre projekter for at øge deres produktivitet og effektivitet.

Planlægning af medarbejdernes dage i Eazyproject-appen.

Hvad er ulemperne for virksomheder, der ikke bruger ressourcestyringssoftware?

Virksomheder, der ikke administrerer deres ressourcer effektivt, står over for en række udfordringer. Dette omfatter bl.a:

 • Ineffektiv ressourceallokering: Uden ressourcestyringsværktøj kan det være svært at spore og allokere ressourcerne præcist, hvilket fører til ineffektiv brug af tid og penge.

 

 • Dårlig projektstyring: Uden et centraliseret system til sporing og styring af projekter kan det være svært at overvåge fremskridt, identificere flaskehalse og sikre, at projekterne afsluttes til tiden og inden for budgettet.

 

 • Nedsat rentabilitet:  Med ineffektiv ressourcestyring kan virksomheder muligvis ikke maksimere overskuddet og kan potentielt tabe penge på grund af forsinkelser eller dårlig styring.

 

 • Vanskeligheder med at tilpasse sig til forandringer: Uden software til ressourcestyring kan det være en udfordring at tilpasse sig hurtigt og effektivt til ændringer i projektets omfang, ressourcer eller markedsforhold.

 

Desuden kan virksomheder, der ikke har systemer til ressourcestyring på plads, lide under fejlkommunikation, hvilket kan føre til forsinkelser eller endog mislykkede projekter.

 

Eazyprojects software til ressourcestyring letter styringen af ressourcerne og hjælper virksomheder med at maksimere deres overskud. Det giver en brugervenlig grænseflade med funktioner som opgaveplanlægning, projektsporing og feriestyring. Med Eazyprojects ressourcestyringssoftware kan virksomheder træffe mere velinformerede beslutninger om, hvordan ressourcerne skal fordeles for at opnå maksimal effektivitet og omkostningsbesparelser. Dette værktøj forbedrer også samarbejdet, øger synligheden og hjælper teams med at holde sig til tidsplanen.

Eazyproject app visuel projektplan.

Er du træt af at bruge Excel til at administrere ressourcer? Prøv Eazyproject!

Med Eazyprojects software til ressourcestyring kan du sige farvel til forældede regnearksbaserede løsninger og tage dine muligheder for ressourceplanlægning til et helt nyt niveau!

 

En af de interessante ting ved at præsentere EazyProject for forskellige virksomheder er at finde ud af, hvordan Excel stadig er limen i utrolig meget projektstyring.

 

At bruge Excel i små virksomheder kan være en god løsning, men det er ikke skalerbart og er tilbøjeligt til at begå menneskelige fejl. I takt med at din virksomhed vokser, vokser også kompleksiteten af din ressourceplanlægning. Og Excel kan ikke følge med. At arbejde i Excel kan hurtigt blive ekstremt tidskrævende.

 

Dette er et af de problemer, som EazyProject løser. Eazyprojects brugervenlige grænseflade giver et omfattende overblik over ressourcer, projekter og opgaver i et intuitivt format, der gør det lettere for teammedlemmer at samarbejde, forstå virkningen af ressourceændringer og planlægge fremtidige projekter.

Gantt pro projektstyring eazyproject

Tips til at komme i gang med en software til ressourcestyring

Definer dine mål: Før du begynder at bruge et program til ressourcestyring, er det vigtigt at forstå, hvorfor du har brug for det, og hvad du håber at opnå med det. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige software og sikre, at du bruger den effektivt.

 • Vurder dine behov: Tænk over de specifikke funktioner og muligheder, som du har brug for i en ressourcestyringsværktøj. Dette kan omfatte tidssporing, ressourceplanlægning, projektplanlægning, opgavetildeling, budgetsporing og ressourceallokering.

 

 • Uddannelse af dit team: Sørg for, at alle, der skal bruge ressourcestyringssoftwaren, bliver uddannet i, hvordan den bruges effektivt. Dette kan omfatte afholdelse af træningssessioner eller udarbejdelse af brugervejledninger og tutorials.

 

 • Definer de roller og det ansvar, som hvert enkelt teammedlem skal påtage sig:  Det er vigtigt at tildele roller og ansvarsområder korrekt i teamet for at sikre, at alle er klar over deres opgaver, og hvordan de skal udføres.

 

 • Overvåg og følg udviklingen: Brug ressourcestyringsværktøj til at spore fremskridt på projekterne og identificere eventuelle problemer eller flaskehalse. Gennemgå og opdater regelmæssigt oplysningerne i softwaren for at sikre, at de er nøjagtige og opdaterede. Opmuntre til feedback fra teammedlemmer for at identificere områder, der kan forbedres.
Eazyproject app visuel projektplan.

Prøv Eazyprojects brugervenlige ressourcestyringssystem!

Ressourcestyring er et vigtigt værktøj for virksomheder for at maksimere deres overskud, spare penge, øge effektiviteten og strømline projektstyringen. Eazyprojects kraftfulde ressourcestyringsfunktioner giver dig mulighed for nemt at holde styr på, hvordan ressourcerne bliver brugt, og identificere områder, hvor du kan fordele dem bedre. Det giver en brugervenlig grænseflade med funktioner som opgavestyring, projektsporing og ferieplanlægning, og giver lederne mulighed for at identificere ressourceflaskehalse, justere bemandingen efter behov og holde tidsplanen. Eazyproject giver dig mulighed for at få et komplet overblik over al konsulentaktivitet for en given kunde, hvilket også gør faktureringsprocessen betydeligt lettere. Prøv Eazyprojects ressourcestyringssoftware gratis i 14 dage og nyd fordelene ved effektiv ressourcestyring.

Online ressourcestyringssoftware til din virksomhed

Visuelt Data Dashboard

Dashboard

Alt data samlet på ét sted

EazyProject Dashboard et et brugervenligt værktøj, som giver et detaljeret og visuelt overblik over alle rapporter, tid, budgetter, medarbejdere m.m. hvilket gør sagsstyring nem.

Læs mere

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Kanban tavle oversigt projektstyring

Kanban

Intuitivt procesorienteret værktøj

Vores Kanban værktøj skaber en lynhurtig kommunikation på kryds og tværs af teamet, og gør selve projektstyringen både sjov og nem.

Samarbejdstavler fungerer således at en tavle kan vise forskellige “kolonner” afhængig af projekts type. Når teamet udfører opgaverne (kort) og gør fremskridt, kan de flytte opgaven til næste fase med drag & drop.

Læs mere

Opret en gratis prøveversion af EazyProject til hele dit team