Blog

Hvad er et digitalt stempelur? Læs fordelene!

Præcis tidsregistrering er altafgørende og det er her det digitale stempelur kommer ind i billedet. Et stempelur er designet til at registrere medarbejdernes ankomst- og afgangstider, hvilket sikrer gennemsigtighed uden besværet med manuel administration.

EazyProjects stempelur forbedrer dette koncept ved at give medarbejderne mulighed for problemfrit at starte og stoppe deres tidsregistrering. 

Vores innovative digitale stempelur er ikke bare designet til at registrere timer, men til at revolutionere den måde, medarbejderne arbejder med tidsstyring på. Med dette værktøj kan du forenkle din tidsregistreringsproces, sikre nøjagtighed og samtidig fremme et organiseret og effektivt workflow. 

Det er den ideelle blanding af funktionalitet og brugervenlighed.

EazyProjects stempelur har følgende funktioner

Medarbejdere kan nu nemt starte og stoppe deres tidsregistreringer, hvilket gør det lettere for ledere at overvåge den tid, der bruges på opgaver. Derudover er der ingen grund til at mødes personligt for at fremvise fremskridt i arbejdet – EazyProjects stempelur sikrer effektivitet, uanset hvor du befinder dig.

Uanset om du deltager i kundemøder eller arbejder på afstand, bekræfter appens GPS-funktion din tilstedeværelse på det angivne sted. Stempeluret strømliner ikke kun tidsregistreringen, men giver også opdateringer i realtid om arbejdsaktiviteterne, hvilket gør ledelsesopgaverne enklere og mere præcise.

Ledelsesmæssige fordele ved at bruge stempelur

Med blot et par tryk kan medarbejderne logge ind på deres vagt via EazyProject, starte deres opgaver og nemt logge ud, når de er færdige.

For dem i ledende stillinger er fordelene ved det digitale stempelur ubestridelige. Det forfiner driftsprocesserne og giver et hurtigt overblik over aktive medarbejdere og deres igangværende opgaver.

Systemet gør det også muligt for ledere at fastslå årsagerne til uventet fravær eller tidlig afgang.

Hos EazyProject anerkender vi betydningen af åben kommunikation mellem ledere og deres teams. Men vores mål er at reducere unødvendige interaktioner, som håndteres effektivt via vores platform.

Læs også: Strømlining af projektstyring: En guide til effektivitet

Hvad er der i det for medarbejderne?

Når det gælder effektiv tidsstyring, kan de rigtige værktøjer gøre hele forskellen. Her er, hvad der adskiller vores løsning fra resten.

 • Sikrer korrekt lønudbetaling: Ved at bruge vores stempelur kan du være sikker på, at hvert minut, du har arbejdet, er registreret. Det sikrer, at din lønseddel afspejler din indsats nøjagtigt.
 • Holistisk overblik: Hold dig informeret om dine kollegers arbejdsdag, og hvis du vælger det – deres placering. Det fremmer en følelse af kammeratskab og holdånd.
 • Uovertruffen fleksibilitet: Det digitale stempelur giver mulighed for problemfrit at registrere din tid, hvilket giver dig frihed til nemt at starte og stoppe dine timer.
 • Styrkelse gennem viden: Få en øjeblikkelig forståelse af dine opsparede feriedage, flekstid og fravær. Vær i førersædet på din professionelle rejse.
 • Tilgængelighed: Din vagtplan er ikke bundet til en platform. Uanset om du er på din computer, mobil eller tablet, er stempelur lige der hos dig.
 • Indsigt i reelle arbejdstider: Dyk dybt ned i dine arbejdsmønstre med vores elektroniske stempelur. Genkend dine bedste præstationstider, og skræddersy din dag derefter.
 • Øget effektivitet: Registrering af din tid med EazyProjects system giver et uvurderligt fokus på din dag. Som et resultat er du ikke kun opmærksom på dine opgaver, men også klar til at øge din produktivitet.

Det handler ikke om at tilføje endnu en opgave til dit bord eller overvåge alle dine bevægelser. I stedet handler det om at styrke dig, sikre nøjagtighed og fremme effektivitet.

Læs også: Tidsregistrering af medarbejdere

Maksimer virksomhedens effektivitet med tidsregistrering

Tidsregistrering ved hjælp af digitale værktøjer som stempelur giver håndgribelige forretningsfordele, som de fleste virksomheder kan udnytte. Men det kræver omtanke at integrere tidsregistreringssystem i din virksomheds rammer. Når alt kommer til alt, er der ikke to virksomheder, der er ens i deres operationelle behov.

Desuden vil det kommende EU-mandat kræve lovlig tidsregistrering. Ved at bruge en stempelur app sikrer du, at du lever op til disse regler og eventuelle relaterede aftaler. Som leder er det afgørende at være forberedt, og det digitale stempelur hjælper dig med netop det.

Vigtige fordele ved at bruge et elektronisk stempelur til tidsregistrering

 • Forbedret produktivitet: Med et struktureret workflow, der drives af det digitale stempelur, kan teams arbejde mere effektivt.
 • Præcision i fakturering: Stempelur app’en sikrer, at hvert minut bliver registreret, hvilket fører til mere præcis fakturering.
 • Optimeret kommunikation: Strømlin samtaler og sørg for, at alle er på samme side med gennemsigtig tidslogning.
 • Øget rentabilitet: Ved at maksimere effektiviteten med det elektroniske stempelur kan din virksomheds bundlinje opleve en markant forbedring.
 • Overholdelse af lovgivningen: Med et digitalt stempelur bliver det nemt at overholde standarderne for tidsregistrering, især når kravene og reglerne ændrer sig.

Hvor sikre er de data, der registreres i det digitale stempelur?

Vores digitale stempelur prioriterer sikkerhed. Alle registrerede data krypteres og gemmes på sikre servere, hvilket sikrer, at det kun er autoriseret personale der har adgang til dem. Vi overholder strenge databeskyttelsesstandarder for at holde dine oplysninger sikre.

Kan en stempelur app integreres med anden forretningssoftware?

Ja, en stempelur app er designet til at være kompatibel. Den kan problemfrit integreres med forskellige forretningssoftwareplatforme, hvilket gør det lettere for dig at konsolidere og analysere arbejdsrelaterede data.

Integrationer til EazyProject

Læs også:

Hvad er 48-timers reglen?
Den nye lov om tidsregistrering
Hvad er 11 timers reglen?